Welkom

Mijn naam is Lilian Bosch-v/d Wijdeven, ik ben gediplomeerd Pedicure met een door ProVoet erkend diploma. In mijn praktijk staat hygiëne, veilig en gezond werken hoog in het vaandel en help ik u graag op een persoonlijke en professionele wijze. Mijn pedicurepraktijk is gevestigd in het plaatsje Boskant gemeente Sint-Oedenrode. De praktijk is aan huis, op de begane grond met een eigen ingang, goed te bereiken met genoeg parkeergelegenheid.

Ik behandel allerlei klachten zoals het verwijderen van overtollig eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en schimmel nagels/verdikte nagels.

Naast het verhelpen van bestaande klachten helpt het regelmatig behandelen van uw voeten ook het voorkomen hiervan. Voeten zijn een belangrijk lichaamsdeel, toch worden deze nogal eens vergeten. Wees zuinig op uw voeten en besteedt er aandacht aan, want zij dragen immers uw hele lichaam. Schoenen spelen ook een belangrijke rol, de pedicure kan u ook advies geven bij de keuze van uw schoenen. Een pedicure behandeling is goed voor iedereen, jong, oud, man of vrouw. Heeft u last van uw voeten of wilt u ze eens lekker laten verzorgen? Bekijk dan HIER de mogelijkheden.

Wilt u graag mooie en verzorgde handen en vingernagels, dan kunt u kiezen voor een manicure behandeling. Het doel van de behandeling is het tot rust brengen van de handen en daarnaast het cosmetisch verfraaien van de handen en nagels. Bekijk HIER de mogelijkheden.